دانلود کتاب، اطلس، پروتکل، هندبوک، مقاله فارسی/ پزشکی، بیولوژی، کشاورزی و...

  • geneprotocols@gmail.com

دانلود کتابهای پزشکی، ژنتیک، بیولوژی | قدرت گرفته از بیان

افق های نانوتکنولوژی در مهندسی فرآوری غذا- روندها، نانومواد، و تحویل غذا Nanotechnology Horizons in Food Process Engineering_ Volume 3- Trends, Nanomaterials, and Food Delivery

افق های نانوتکنولوژی در مهندسی فرآوری غذا- روندها، نانومواد، و تحویل غذا Nanotechnology Horizons in Food Process Engineering_ Volume 3- Trends, Nanomaterials, and Food Delivery

همه دسته بندی های سایت

فهرست مطالب:

Contributors................. xxi
Abbreviations .................... xxv
Preface ..................... xxxiii
Part I: Current Trends in Nanotechnology for Food Applications ........1
1. Stability and Fate of Nanoparticles in Foods ...........3
2. Nano-Biosensing for Detection of Food Contaminants .....45
Part II: Innovative Technologies in Nanomaterials for Food Applications..................73
3. Nanotechnology Applications in Agriculture..........75
4. Postharvest Physiology, Value Chain Advancement, and Nanotechnology in Fresh-Cut Fruits and Vegetables ........99
5. Role of Nanotechnology in Nutrient Delivery ......133
6. Implications of Nanotechnology in Food Packaging........161
7. Applications of Nanotechnology in the Dairy Industry.........207
Part III: Nanotechnology to Improve Food Delivery Systems......225
8. Antimicrobial Nanoparticles: Production, Mechanism of Action, and Applications in the Food Sector ..........227
9. Nanoencapsulation of Bioactive Compounds .......285
10. Development of Nutraceuticals Using Nanotechnological Tools: Current Scenario and Future Prospects ........335
11. Potential of Biofunctional Magnetic Nanoparticles in Food Safety: Detection of Toxins and Foodborne Pathogens......353
Index......................401

فهرست به فارسی (ترجمه ماشینی):

 مشارکت کنندگان................. xxi
اختصارات .................... xxv
پیشگفتار ..................... xxxiii
بخش اول: روندهای کنونی نانوتکنولوژی برای کاربردهای غذایی ........1
1. پایداری و سرنوشت نانوذرات در غذاها ...........3
2. نانو زیست حسگر برای تشخیص آلاینده های مواد غذایی .....45
بخش دوم: فناوری‌های نوآورانه در نانومواد برای کاربردهای غذایی...................73
3. کاربردهای نانوتکنولوژی در کشاورزی..........75
4. فیزیولوژی پس از برداشت، پیشرفت زنجیره ارزش و نانوتکنولوژی در میوه ها و سبزیجات تازه برش خورده ........99
5. نقش نانوتکنولوژی در تامین مواد مغذی ......133
6. کاربردهای نانوتکنولوژی در بسته بندی مواد غذایی.........161
7. کاربردهای نانوتکنولوژی در صنایع لبنی.........207
قسمت سوم: فناوری نانو برای بهبود سیستم های تحویل غذا......225
8. نانوذرات ضد میکروبی: تولید، مکانیسم عمل، و کاربردها در بخش مواد غذایی ..........227
9. نانوکپسولاسیون ترکیبات زیست فعال .......285
10. توسعه مواد مغذی با استفاده از ابزارهای نانوتکنولوژی: سناریو فعلی و چشم انداز آینده ........335
11. پتانسیل نانوذرات مغناطیسی با عملکرد زیستی در ایمنی مواد غذایی: تشخیص سموم و پاتوژن های مواد غذایی......353
نمایه..........................401

مشخصات فایل

عنوان (Title): Nanotechnology Horizons in Food Process Engineering_ Volume 3- Trends, Nanomaterials, and Food Delivery
نام فایل (File name): 1028-www.GeneProtocols.ir-Nanotechnology Horizons in Food Process Engineering_ Volume 3_ Trends.pdf
عنوان فارسی (Title in Persian):
افق های نانوتکنولوژی در مهندسی فرآوری غذا- روندها، نانومواد، و تحویل غذا
ایجاد کننده: Megh R. Goyal, Santosh K. Mishra, Satish Kumar
زبان (Language): انگلیسی English
سال انتشار: 2023
شابک ISBN: 9781774910641, 9781774910993, 9781774910986, 9781003305408
نوع سند (Doc. type): کتاب
فرمت (File extention): PDF
حجم فایل (File size): 17.9 مگابایت
تعداد صفحات (Book length in pages): 460

پس از پرداخت، دانلود فایل آغاز می شود

درباره درگاه پرداخت نکست پی بیشتر بدانید

 

تمامی درگاه های پرداخت ژنـ پروتکل توسط شرکت دانش بنیان نکست پی پشتیبانی می شود. نکست پی دارای مجوز رسمی پرداختیاری به شماره 1971/ص/98 ، از شرکت شاپرک و بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و دارای نماد اعتماد در حوزه (متمرکزکنندگان پرداخت) از مرکز توسعه تجارت الکترونیکی وزارت صنعت معدن و تجارت است.

لطفاً با ارسال نظرات و پیشنهادات خود، ما را یاری کنید
    تمامی نظرات و پیشنهادات شما توسط مدیران و مسئول سایت بررسی و رسیدگی می شوند. بسیاری از اصلاحات انجام شده در سایت طبق نظرات و پیشنهادات شما مخاطبان عزیز صورت گرفته است.
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">