-
قابل دانلود از دوشنبه, ۱۹ تیر ۱۴۰۲
فهرست مطالب: Preface...........ixEditors...........xi Contributors ........... xiii Chapter 1 Agricultural System Modeling and Analysis ...............1 Chapter 2 A Discourse beyond Food Security and Environmental Security: Dear Epistemic Community, Should We Consider Agro-Security? ..23 Chapter 3 The Epistemic Communities, Food and Agriculture Organisation (FAO) and Food Security in the Third World ........... 33 Chapter 4 Recent Advances in Application of Biostimulants Derived from Beneficial Microorganisms: Agriculture and Environmental Perspective.......... 47 Chapter 5 Genome Engineering in Agriculturally Beneficial Microorganisms Using CRISPR-Cas9 Technology.......89 Chapter 6 AI-Based Agricultural Knowledge System.............. 111 Chapter 7 Augmentation of Precision Agriculture by Application of Artificial Intelligence... 127 Chapter 8 Modes of Action of Beneficial Microorganism as a Typical Example of Microbial Pesticides ............. 157 Chapter 9 Genetically Modified Orange: From Farm to Food the Undiscovered Medicinal and Food Benefits ........... 169 Chapter 10 Advancing Aquaculture with Artificial Intelligence............ 189 Chapter 11 A Computational Approach for Prediction and Modelling of Agricultural Crop Using Artificial Intelligence................ 215 Chapter 12 Artificial Intelligence in Crop Monitoring...............247 Chapter 13 Application of Microbial Enzyme in Food Biotechnology..............259 Chapter 14 Nanosensor Technology for Smart Intelligent Agriculture.............. 267 Chapter 15 Artificial Intelligence-aided Bioengineering of Eco-friendly Microbes for Food Production: Policy and Security Issues in a Developing Society ....... 301 Chapter 16 Recent Developments and Application of Potato Plant-Based Polymers..... 315 Chapter 17 The Introduction of Biotechnology into Food Engineering............. 339 Chapter 18 Plant Resident Microorganisms: A Boon for Plant Disease Management... 347 Chapter 19 Application of Remote Sensing in Smart Agriculture Using Artificial Intelligence ........... 357 Chapter 20 Trends in Processing, Preservation of Tomatoes and Its Allied Products: A Review .................. 371 Chapter 21 Relevance of Natural Bioresources and Their Application in Pharmaceutical, Food and Environment......... 379 Chapter 22 Genetically Modified and Wild Potatoes: Depository of Biologically Active Compounds and Essential Nutrients ............ 385 Chapter 23 Recent Advances in the Application of Metagenomic in Promoting Food Security, Human Health, and Environmental Sustainability...........409 Index...................... 415 |
|
فهرست به فارسی (ترجمه ماشینی): پیشگفتار...........ixویراستاران...........xi مشارکت کنندگان ........... xiii فصل اول مدلسازی و تحلیل سیستم کشاورزی ...............1 فصل 2 گفتمانی فراتر از امنیت غذایی و امنیت محیطی: جامعه معرفتی عزیز، آیا باید امنیت کشاورزی را در نظر بگیریم؟ ..23 فصل 3 جوامع معرفتی، سازمان غذا و کشاورزی (فائو) و امنیت غذایی در جهان سوم ........... 33 فصل 4 پیشرفت های اخیر در کاربرد محرک های زیستی مشتق شده از میکروارگانیسم های مفید: کشاورزی و دیدگاه زیست محیطی.......... 47 فصل 5 مهندسی ژنوم در میکروارگانیسم های مفید کشاورزی با استفاده از فناوری CRISPR-Cas9.......89 فصل ششم سیستم دانش کشاورزی مبتنی بر هوش مصنوعی.............. 111 فصل 7 افزایش کشاورزی دقیق با استفاده از هوش مصنوعی ... 127 فصل 8 روش های عمل میکروارگانیسم های مفید به عنوان نمونه ای از آفت کش های میکروبی ............. 157 فصل 9 پرتقال اصلاح شده ژنتیکی: از مزرعه تا غذا فواید ناشناخته دارویی و غذایی ........... 169 فصل 10 پیشرفت آبزی پروری با هوش مصنوعی............. 189 فصل 11 رویکرد محاسباتی برای پیش بینی و مدل سازی محصولات کشاورزی با استفاده از هوش مصنوعی................ 215 فصل دوازدهم هوش مصنوعی در پایش محصولات زراعی...............247 فصل 13 کاربرد آنزیم میکروبی در بیوتکنولوژی مواد غذایی..............259 فصل چهاردهم فناوری نانوحسگر برای کشاورزی هوشمند هوشمند.............. 267 فصل 15 مهندسی زیستی میکروب های دوستدار محیط زیست برای تولید مواد غذایی به کمک هوش مصنوعی: مسائل مربوط به سیاست و امنیت در جامعه در حال توسعه ....... 301 فصل 16 پیشرفت های اخیر و کاربرد پلیمرهای گیاهی سیب زمینی ..... 315 فصل 17 مقدمه بیوتکنولوژی در مهندسی مواد غذایی............. 339 فصل 18 میکروارگانیسم های ساکن گیاه: موهبتی برای مدیریت بیماری های گیاهی... 347 فصل 19 کاربرد سنجش از دور در کشاورزی هوشمند با استفاده از هوش مصنوعی ........... 357 فصل 20 روند در پردازش، نگهداری گوجه فرنگی و محصولات وابسته به آن: مروری .................. 371 فصل 21 ارتباط منابع زیستی طبیعی و کاربرد آنها در داروسازی، غذایی و محیط زیست......... 379 فصل 22 سیب زمینی اصلاح شده ژنتیکی و وحشی: مخزن ترکیبات فعال بیولوژیکی و مواد مغذی ضروری ............ 385 فصل 23 پیشرفت های اخیر در کاربرد متاژنومیک در ارتقای امنیت غذایی، سلامت انسان و پایداری محیطی...........409 فهرست ...................... 415 |
|
مشخصات فایل |
|
عنوان (Title): | Agricultural Biotechnology_ Food Security Hotspots |
نام فایل (File name): | 1098-www.GeneProtocols.ir-Agricultural Biotechnology_ Food Security Hotspots.pdf |
عنوان فارسی (Title in Persian): |
بیوتکنولوژی کشاورزی - نقاط بحرانی امنیت غذایی
|
ایجاد کننده: | Charles Oluwaseun Adetunji, Deepak Gopalrao Panpatte, Yogeshvari Kishorsinh Jhala |
زبان (Language): | انگلیسی English |
سال انتشار: | 2023 |
شابک ISBN: | 9781032214467 |
نوع سند (Doc. type): | کتاب |
فرمت (File extention): | |
حجم فایل (File size): | 8.76 مگابایت |
تعداد صفحات (Book length in pages): | 433 |
پس از پرداخت، دانلود فایل آغاز می شود
درباره درگاه پرداخت نکست پی بیشتر بدانید
تمامی درگاه های پرداخت ژنـ پروتکل توسط شرکت دانش بنیان نکست پی پشتیبانی می شود. نکست پی دارای مجوز رسمی پرداختیاری به شماره 1971/ص/98 ، از شرکت شاپرک و بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و دارای نماد اعتماد در حوزه (متمرکزکنندگان پرداخت) از مرکز توسعه تجارت الکترونیکی وزارت صنعت معدن و تجارت است.