-
قابل دانلود از شنبه, ۳۱ تیر ۱۴۰۲
فهرست مطالب: Preface ixIntroduction: Why Food Allergies? 1 1 Relational Food Allergy, Immunity, and Environments 25 2 Nut-Free Squirrels and Princesses with Peanut Allergies: Food Allergies, Identity, and Children’s Books 43 3 Allergic Reactions through Fluid Exchanges 56 4 You Ate What? Intentionality, Accidents, and Death 77 Conclusion: Pandemics and the Need for Coalitions 97 Acknowledgments 101 Notes 103 Index 123 |
|
فهرست به فارسی (ترجمه ماشینی): پیشگفتار ixمقدمه: چرا آلرژی غذایی؟ 1 1 حساسیت غذایی، ایمنی و محیط 25 2 سنجاب و شاهزاده خانم بدون آجیل که به بادام زمینی حساسیت دارند: آلرژی های غذایی، هویت و کتاب های کودکان 43 3 واکنش های آلرژیک از طریق تبادل مایعات 56 4 چی خوردی؟ عمدی، تصادفات و مرگ 77 نتیجه گیری: همه گیرها و ضرورت ائتلاف 97 قدردانی 101 یادداشت 103 شاخص 123 |
|
مشخصات فایل |
|
عنوان (Title): | Allergic Intimacies_ Food, Disability, Desire, and Risk |
نام فایل (File name): | 1138-www.GeneProtocols.ir-Allergic Intimacies_ Food, Disability, Desire, and Risk-Fordham University Press (2023).pdf |
عنوان فارسی (Title in Persian): |
خصوصیات آلرژیک _ غذا، ناتوانی، تمایل و خطر
|
ایجاد کننده: | Michael Gill |
زبان (Language): | انگلیسی English |
سال انتشار: | 2023 |
شابک ISBN: | 9781531501150 |
نوع سند (Doc. type): | کتاب |
فرمت (File extention): | |
حجم فایل (File size): | 7.08 مگابایت |
تعداد صفحات (Book length in pages): | 147 |
پس از پرداخت، دانلود فایل آغاز می شود
درباره درگاه پرداخت نکست پی بیشتر بدانید
تمامی درگاه های پرداخت ژنـ پروتکل توسط شرکت دانش بنیان نکست پی پشتیبانی می شود. نکست پی دارای مجوز رسمی پرداختیاری به شماره 1971/ص/98 ، از شرکت شاپرک و بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و دارای نماد اعتماد در حوزه (متمرکزکنندگان پرداخت) از مرکز توسعه تجارت الکترونیکی وزارت صنعت معدن و تجارت است.