دانلود کتاب، اطلس، پروتکل، هندبوک، مقاله فارسی/ پزشکی، بیولوژی، کشاورزی و...

  • geneprotocols@gmail.com

دانلود کتابهای پزشکی، ژنتیک، بیولوژی | قدرت گرفته از بیان

خطرات بیولوژیکی و شیمیایی در مواد غذایی و فرآورده های غذایی - پیشگیری، اقدامات و مدیریت Biological and Chemical Hazards in Food and Food Products_ Prevention, Practices, and Management

خطرات بیولوژیکی و شیمیایی در مواد غذایی و فرآورده های غذایی - پیشگیری، اقدامات و مدیریت Biological and Chemical Hazards in Food and Food Products_ Prevention, Practices, and Management

همه دسته بندی های سایت

فهرست مطالب:

Contributors.................. xix
Abbreviations ................... xxiii
Preface ....................xxix
Part I: Biological Hazards in Foods and Food Products...... 1
1. Potential Threat of Mycotoxins to Food Safety and Security ....... 3
2. Potential Concern of Foodborne Pathogens in the Food Industry.. 27
3. Rapid Isothermal Nucleic Acid Dependent Techniques for On-Site Diagnosis of Foodborne Pathogens ........ 63
4. Antimicrobial Resistance in Food Grade Lactic Acid Bacteria.. 91
5. Zoonoses: Infectious Diseases in Humans.......... 121
Part II: Chemical Hazards in Milk and Milk Products ... 141
6. Milk Adulteration: Current Scenario and Challenges .... 143
7. Antibiotic Residues in Milk: Control Strategies in Dairy Animals .... 167
8. Heavy Metal Contamination in Milk and Milk Products .... 187
9. Detection of Pesticides Residues in Milk and Milk Products.... 209
Part III: Food Safety Hazards: Practices and Management ..... 239
10. Food Safety Management Systems in the Food Processing Industry................ 241
11. Current Trends and Advances in Food Allergy Management .. 263
12. Anti-Nutritive and Therapeutic Properties of Lectins .... 281
13. Recall of Food Products: Practices and Lessons......... 299
Index....................... 315  

فهرست به فارسی (ترجمه ماشینی):

مشارکت کنندگان ..................... xix
اختصارات ................... xxiii
پیشگفتار ....................xxix
قسمت اول: خطرات بیولوژیکی در غذاها و محصولات غذایی...... 1
1. تهدید بالقوه مایکوتوکسین ها برای ایمنی و امنیت غذایی ....... 3
2. نگرانی بالقوه پاتوژن های مواد غذایی در صنایع غذایی.. 27
3. تکنیک های وابسته به اسید نوکلئیک ایزوترمال سریع برای تشخیص در محل پاتوژن های مواد غذایی ........ 63
4. مقاومت ضد میکروبی در باکتری های اسید لاکتیک درجه غذایی.. 91
5. زئونوزها: بیماری های عفونی در انسان.......... 121
قسمت دوم: خطرات شیمیایی در شیر و فرآورده های شیری ... ۱۴۱
6. تقلب در شیر: سناریو و چالش های کنونی .... 143
7. باقی مانده آنتی بیوتیک در شیر: استراتژی های کنترل در حیوانات شیری .... 167
8. آلودگی به فلزات سنگین در شیر و فرآورده های شیری .... 187
9. تشخیص باقیمانده آفت کش ها در شیر و فرآورده های شیری .... 209
قسمت سوم: خطرات ایمنی مواد غذایی: شیوه ها و مدیریت ..... 239
10. سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی در صنعت فرآوری مواد غذایی................ 241
11. روندها و پیشرفت های فعلی در مدیریت آلرژی غذایی .. 263
12. خواص ضد تغذیه ای و درمانی لکتین ها .... 281
13. یادآوری محصولات غذایی: تمرین ها و درس ها......... 299

 

مشخصات فایل

عنوان (Title): Biological and Chemical Hazards in Food and Food Products_ Prevention, Practices, and Management
نام فایل (File name): 1043-www.GeneProtocols.ir-Biological and Chemical Hazards in Food and Food Products_ Prevention, Practices, and Manage.pdf
عنوان فارسی (Title in Persian):
خطرات بیولوژیکی و شیمیایی در مواد غذایی و فرآورده های غذایی - پیشگیری، اقدامات و مدیریت
ایجاد کننده: Santosh K. Mishra, Megh R. Goyal, Manju Gaare
زبان (Language): انگلیسی English
سال انتشار: 2022
شابک ISBN: ISBN: 978-1-77463-713-5 (hbk)
ISBN: 978-1-77463-798-2 (pbk)
ISBN: 978-1-00318-918-3 (ebk)
نوع سند (Doc. type): کتاب
فرمت (File extention): PDF
حجم فایل (File size): 11 مگابایت
تعداد صفحات (Book length in pages): 358

پس از پرداخت، دانلود فایل آغاز می شود

درباره درگاه پرداخت نکست پی بیشتر بدانید

 

تمامی درگاه های پرداخت ژنـ پروتکل توسط شرکت دانش بنیان نکست پی پشتیبانی می شود. نکست پی دارای مجوز رسمی پرداختیاری به شماره 1971/ص/98 ، از شرکت شاپرک و بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و دارای نماد اعتماد در حوزه (متمرکزکنندگان پرداخت) از مرکز توسعه تجارت الکترونیکی وزارت صنعت معدن و تجارت است.

لطفاً با ارسال نظرات و پیشنهادات خود، ما را یاری کنید
    تمامی نظرات و پیشنهادات شما توسط مدیران و مسئول سایت بررسی و رسیدگی می شوند. بسیاری از اصلاحات انجام شده در سایت طبق نظرات و پیشنهادات شما مخاطبان عزیز صورت گرفته است.
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">