-
قابل دانلود از سه شنبه, ۱۰ مرداد ۱۴۰۲
فهرست مطالب: Preface iii1. Natural Product Chemistry in Agriculture 1 2. Green Technologies for Crop-Pest Control 29 3. Green Fertilizer Technologies in Agriculture 56 4. Green Chemistry in Organic Farming 68 5. Ecosafe Farming with Microbes 81 6. Marine Algae as Green Agriculture 99 7. Recovery of Value-Added Products and Biological Conversion of 111 8. Green Technologies in Food Processing 150 9. Food Chain and Green Chemistry 198 10. Green Technologies for Reduction of Toxins in Food Production and Processing 225 11. Green Technologies for Food Analysis 245 12. Green Methods for Agrochemical Residues Analysis in Agriculture 269 13. Functional Food Ingredients Production Using Green Technologies 284 14. Foodomics and Green Analytical Technologies 304 Index 313 Biographies 317 |
|
فهرست به فارسی (ترجمه ماشینی): پیشگفتار iii |
|
مشخصات فایل |
|
عنوان (Title): | Green Chemistry in Agriculture and Food Production |
نام فایل (File name): | 1159-www.GeneProtocols.ir-Green Chemistry in Agriculture and Food Production-CRC Press_Science Publishers (2023).pdf |
عنوان فارسی (Title in Persian): |
شیمی سبز در کشاورزی و تولید مواد غذایی |
ایجاد کننده: | Vinay Kumar, Kleopatra Tsatsaragkou, Nilofar Asim |
زبان (Language): | انگلیسی English |
سال انتشار: | 2023 |
شابک ISBN: | 9780367254315 |
نوع سند (Doc. type): | کتاب |
فرمت (File extention): | |
حجم فایل (File size): | 13.2 مگابایت |
تعداد صفحات (Book length in pages): | 325 |
پس از پرداخت، دانلود فایل آغاز می شود
درباره درگاه پرداخت نکست پی بیشتر بدانید
تمامی درگاه های پرداخت ژنـ پروتکل توسط شرکت دانش بنیان نکست پی پشتیبانی می شود. نکست پی دارای مجوز رسمی پرداختیاری به شماره 1971/ص/98 ، از شرکت شاپرک و بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و دارای نماد اعتماد در حوزه (متمرکزکنندگان پرداخت) از مرکز توسعه تجارت الکترونیکی وزارت صنعت معدن و تجارت است.