-
قابل دانلود از چهارشنبه, ۲۸ تیر ۱۴۰۲
فهرست مطالب: Preface............. . . . . . . . ixEditors.............xi List of Contributors.......... . . . xiii 1 Natural Food Preservatives......... . . . . . 1 2 Food Preservation by High Hydrostatic Pressure..... . . . 31 3 Cold Plasma for Food Preservation...... . . . . . . . 50 4 Ultrasound Technology for Food Preservation.... . . . . . . 75 5 Food Preservation by Dense Phase Carbon Dioxide..... . 92 6 Food Preservation by Ozonation.......138 7 Food Preservation Using Ultraviolet Light......159 8 Preservation of Food by Gamma-Irradiation Technology.. . . . . . 199 9 Food Preservation by Ohmic Heating...... . . . . 261 10 Food Preservation by Microwave Heating...... 285 11 Infrared Heating for Food Preservation...... . . 311 12 Food Preservation by Coating Technology: Nanotechnology Approach............ . 331 13 Nanotechnology in Innovative Food Preservation and Packaging........... . . . . . 349 14 Laws and Regulations for Emerging Food-Processing Technologies.......... . . . . . . . 377 Index..............389 |
|
فهرست به فارسی (ترجمه ماشینی): پیشگفتار............. . . . . . . ixویراستاران .............xi لیست مشارکت کنندگان........... . . xiii 1 نگهدارنده طبیعی مواد غذایی......... . . . . . 1 2 نگهداری مواد غذایی با فشار هیدرواستاتیک بالا..... . . . 31 3 پلاسمای سرد برای نگهداری مواد غذایی...... . . . . . . . 50 4 فناوری اولتراسوند برای نگهداری مواد غذایی.... . . . . . . 75 5 نگهداری مواد غذایی با فاز متراکم دی اکسید کربن..... . 92 6 نگهداری مواد غذایی با ازن زنی.......138 7 نگهداری مواد غذایی با استفاده از اشعه ماوراء بنفش......159 8 نگهداری مواد غذایی توسط فناوری پرتودهی گاما.. . . . . . 199 9 نگهداری مواد غذایی با گرمایش اهمی...... . . . . 261 10 نگهداری مواد غذایی با گرمایش مایکروویو...... 285 11 گرمایش مادون قرمز برای نگهداری مواد غذایی...... . . 311 12 نگهداری مواد غذایی با فناوری پوشش: رویکرد نانوتکنولوژی............. . 331 13 نانوتکنولوژی در نگهداری و بسته بندی نوآورانه مواد غذایی........... . . . . . 349 14 قانون و مقررات فناوری های نوظهور فرآوری مواد غذایی.......... . . . . . . . 377 فهرست..............389 |
|
مشخصات فایل |
|
عنوان (Title): | Emerging Technologies in Food Preservation |
نام فایل (File name): | 1129-www.GeneProtocols.ir-Emerging Technologies in Food Preservation-CRC Press (2023).pdf |
عنوان فارسی (Title in Persian): |
فناوری های نوظهور در نگهداری مواد غذایی
|
ایجاد کننده: | Santosh Kumar, Avik Mukherjee, Atanu Mitra, and Dipankar Halder |
زبان (Language): | انگلیسی English |
سال انتشار: | 2023 |
شابک ISBN: | ISBN: 9780367675158 (hbk) ISBN: 9780367707835 (pbk) ISBN: 9781003147978 (ebk) |
نوع سند (Doc. type): | کتاب |
فرمت (File extention): | |
حجم فایل (File size): | 10.5 مگابایت |
تعداد صفحات (Book length in pages): | 415 |
پس از پرداخت، دانلود فایل آغاز می شود
درباره درگاه پرداخت نکست پی بیشتر بدانید
تمامی درگاه های پرداخت ژنـ پروتکل توسط شرکت دانش بنیان نکست پی پشتیبانی می شود. نکست پی دارای مجوز رسمی پرداختیاری به شماره 1971/ص/98 ، از شرکت شاپرک و بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و دارای نماد اعتماد در حوزه (متمرکزکنندگان پرداخت) از مرکز توسعه تجارت الکترونیکی وزارت صنعت معدن و تجارت است.