دانلود کتاب، اطلس، پروتکل، هندبوک، مقاله فارسی/ پزشکی، بیولوژی، کشاورزی و...

  • geneprotocols@gmail.com

دانلود کتابهای پزشکی، ژنتیک، بیولوژی | قدرت گرفته از بیان

فناوری های نوظهور در نگهداری مواد غذایی Emerging Technologies in Food Preservation

فناوری های نوظهور در نگهداری مواد غذایی Emerging Technologies in Food Preservation

همه دسته بندی های سایت

 فهرست مطالب:

Preface............. . . . . . . . ix
Editors.............xi
List of Contributors.......... . . . xiii
1 Natural Food Preservatives......... . . . . . 1
2 Food Preservation by High Hydrostatic Pressure..... . . . 31
3 Cold Plasma for Food Preservation...... . . . . . . . 50
4 Ultrasound Technology for Food Preservation.... . . . . . . 75
5 Food Preservation by Dense Phase Carbon Dioxide..... . 92
6 Food Preservation by Ozonation.......138
7 Food Preservation Using Ultraviolet Light......159
8 Preservation of Food by Gamma-Irradiation Technology.. . . . . . 199
9 Food Preservation by Ohmic Heating...... . . . . 261
10 Food Preservation by Microwave Heating...... 285
11 Infrared Heating for Food Preservation...... . . 311
12 Food Preservation by Coating Technology: Nanotechnology Approach............ . 331
13 Nanotechnology in Innovative Food Preservation and Packaging........... . . . . . 349
14 Laws and Regulations for Emerging Food-Processing Technologies.......... . . . . . . . 377
Index..............389

     

فهرست به فارسی (ترجمه ماشینی):

پیشگفتار............. . . . . . . ix
ویراستاران .............xi
لیست مشارکت کنندگان........... . . xiii
1 نگهدارنده طبیعی مواد غذایی......... . . . . . 1
2 نگهداری مواد غذایی با فشار هیدرواستاتیک بالا..... . . . 31
3 پلاسمای سرد برای نگهداری مواد غذایی...... . . . . . . . 50
4 فناوری اولتراسوند برای نگهداری مواد غذایی.... . . . . . . 75
5 نگهداری مواد غذایی با فاز متراکم دی اکسید کربن..... . 92
6 نگهداری مواد غذایی با ازن زنی.......138
7 نگهداری مواد غذایی با استفاده از اشعه ماوراء بنفش......159
8 نگهداری مواد غذایی توسط فناوری پرتودهی گاما.. . . . . . 199
9 نگهداری مواد غذایی با گرمایش اهمی...... . . . . 261
10 نگهداری مواد غذایی با گرمایش مایکروویو...... 285
11 گرمایش مادون قرمز برای نگهداری مواد غذایی...... . . 311
12 نگهداری مواد غذایی با فناوری پوشش: رویکرد نانوتکنولوژی............. . 331
13 نانوتکنولوژی در نگهداری و بسته بندی نوآورانه مواد غذایی........... . . . . . 349
14 قانون و مقررات فناوری های نوظهور فرآوری مواد غذایی.......... . . . . . . . 377
فهرست..............389

مشخصات فایل

عنوان (Title): Emerging Technologies in Food Preservation
نام فایل (File name): 1129-www.GeneProtocols.ir-Emerging Technologies in Food Preservation-CRC Press (2023).pdf
عنوان فارسی (Title in Persian):
فناوری های نوظهور در نگهداری مواد غذایی
ایجاد کننده: Santosh Kumar, Avik Mukherjee, Atanu Mitra, and Dipankar Halder
زبان (Language): انگلیسی English
سال انتشار: 2023
شابک ISBN: ISBN: 9780367675158 (hbk)
ISBN: 9780367707835 (pbk)
ISBN: 9781003147978 (ebk)
نوع سند (Doc. type): کتاب
فرمت (File extention): PDF
حجم فایل (File size): 10.5 مگابایت
تعداد صفحات (Book length in pages): 415

پس از پرداخت، دانلود فایل آغاز می شود

درباره درگاه پرداخت نکست پی بیشتر بدانید

 

تمامی درگاه های پرداخت ژنـ پروتکل توسط شرکت دانش بنیان نکست پی پشتیبانی می شود. نکست پی دارای مجوز رسمی پرداختیاری به شماره 1971/ص/98 ، از شرکت شاپرک و بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و دارای نماد اعتماد در حوزه (متمرکزکنندگان پرداخت) از مرکز توسعه تجارت الکترونیکی وزارت صنعت معدن و تجارت است.

لطفاً با ارسال نظرات و پیشنهادات خود، ما را یاری کنید
    تمامی نظرات و پیشنهادات شما توسط مدیران و مسئول سایت بررسی و رسیدگی می شوند. بسیاری از اصلاحات انجام شده در سایت طبق نظرات و پیشنهادات شما مخاطبان عزیز صورت گرفته است.
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">