-
قابل دانلود از چهارشنبه, ۲۸ تیر ۱۴۰۲
فهرست مطالب: Preface ixAuthor Biographies xi List of Contributors xiii 1 Aflatoxins in Food and Feed: Occurrence, Detection, and Mitigating Strategies 1 2 Fumonisins in Food and Feed: Their Detection and Management Strategies 29 3 Ochratoxins in Food and Feed: Detection and Management Strategies 51 4 Trichothecene Concerns in Food and Feed: Detection and Management Strategies 87 5 Detection and Management Strategies for Deoxynivalenol in Food and Feed: An Overview 119 6 Occurrence, Detection, and Management of T-2 Toxin and HT-2 Toxin in Food and Feed 157 7 Detection and Management of Ergot Alkaloids and Their Therapeutic Applications 189 8 Roquefortines in Food and Feed: Detection and Management Strategies 213 9 PR Toxins: Concerns in Food and Feed with Their Detection and Management Strategies 239 10 Occurrence, Production, Determination, Toxicity, and Control Strategies of Cyclopiazonic Acid in Food Products 265 11 Tremorgenic Mycotoxin Concerns in Food and Feed: Detection and Management Strategies 287 12 Zearalenone in Food and Feed: Occurrence, Biosynthesis, Detection and Management Strategies 311 13 Mycotoxins in Stored Foods 333 14 Climate Change’s Impact on Mycotoxin Production in Food and Feed 361 15 Nano-Biosensors for the Monitoring of Toxic Contaminants in Food and it’s Products 429 Index 449 |
|
فهرست به فارسی (ترجمه ماشینی): پیشگفتار ixبیوگرافی نویسنده xi فهرست مشارکت کنندگان xiii 1 آفلاتوکسین در غذا و خوراک: بروز، تشخیص و راهبردهای کاهش 2 فومونیسین در غذا و خوراک: تشخیص و راهبردهای مدیریت آنها 29 3 اکراتوکسین در غذا و خوراک: تشخیص و استراتژی های مدیریت 51 4 نگرانی تریکوتسن در غذا و خوراک: تشخیص و استراتژی های مدیریت 87 5 استراتژی تشخیص و مدیریت برای Deoxynivalenol در غذا و خوراک: مروری 119 6 وقوع، تشخیص و مدیریت سم T-2 و HT-2 در غذا و خوراک 157 7 تشخیص و مدیریت آلکالوئیدهای ارگوت و کاربردهای درمانی آنها 189 8 روکوفورتین در غذا و خوراک: راهبردهای تشخیص و مدیریت 213 9 سموم روابط عمومی: نگرانی در غذا و خوراک با شناسایی و استراتژی های مدیریت آنها 239 10 راهبردهای وقوع، تولید، تعیین، سمیت و کنترل سیکلوپیازونیک اسید در محصولات غذایی 265 11 نگرانی مایکوتوکسین ترمورژنیک در غذا و خوراک: راهبردهای تشخیص و مدیریت 287 12 Zearalenone در غذا و خوراک: وقوع، بیوسنتز، شناسایی و استراتژی های مدیریت 311 13 مایکوتوکسین در غذاهای ذخیره شده 333 14 تأثیر تغییر آب و هوا بر تولید مایکوتوکسین در غذا و خوراک 361 15 نانو حسگر زیستی برای پایش آلاینده های سمی در مواد غذایی و محصولات آن 429 شاخص 449 |
|
مشخصات فایل |
|
عنوان (Title): | Mycotoxins in Food and Feed_ Detection and Management Strategies |
نام فایل (File name): | 1134-www.GeneProtocols.ir-Mycotoxins in Food and Feed_ Detection and Management Strategies-CRC Press (2023).pdf |
عنوان فارسی (Title in Persian): |
مایکوتوکسینها در غذا و تغذیه - استراتژیهای تشخیص و مدیریت
|
ایجاد کننده: | Pradeep Kumar, Madhu Kamle, and Dipendra Kumar Mahato |
زبان (Language): | انگلیسی English |
سال انتشار: | 2023 |
شابک ISBN: | ISBN: 978-1-032-11392-0 (hbk) ISBN: 978-1-032-15035-2 (pbk) ISBN: 978-1-003-24220-8 (ebk) |
نوع سند (Doc. type): | کتاب |
فرمت (File extention): | |
حجم فایل (File size): | 7.02 مگابایت |
تعداد صفحات (Book length in pages): | 481 |
پس از پرداخت، دانلود فایل آغاز می شود
درباره درگاه پرداخت نکست پی بیشتر بدانید
تمامی درگاه های پرداخت ژنـ پروتکل توسط شرکت دانش بنیان نکست پی پشتیبانی می شود. نکست پی دارای مجوز رسمی پرداختیاری به شماره 1971/ص/98 ، از شرکت شاپرک و بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و دارای نماد اعتماد در حوزه (متمرکزکنندگان پرداخت) از مرکز توسعه تجارت الکترونیکی وزارت صنعت معدن و تجارت است.