-
قابل دانلود از يكشنبه, ۱۵ مرداد ۱۴۰۲
فهرست مطالب: 1 Microbial Food Additives: Types, Functions, and Challenges . . . . . . 12 Applications of Enzymes in Food Industries as Additives. . . 13 3 Microbial Antioxidants in Food Products... 27 4 Microbial and Bio-based Preservatives: Recent Advances in Antimicrobial Compounds.... . . 53 5 Prebiotic and Synbiotic Foods.... . . 75 6 Microbial Stabilizers in Food Processing... . 113 7 Biosurfactants: Promising Biomolecules in the Food Industry . . . . . . 147 8 Additives in Dairy-Based Food.... . 169 9 Hypersensitivity Associated with Food Additives.. . . 205 |
|
فهرست به فارسی (ترجمه ماشینی): 1 افزودنی های غذایی میکروبی: انواع، عملکردها و چالش ها. . . . . . 1 |
|
مشخصات فایل |
|
عنوان (Title): | Microbes for Natural Food Additives |
نام فایل (File name): | 1161-www.GeneProtocols.ir-Microbes for Natural Food Additives-Springer (2022).pdf |
عنوان فارسی (Title in Persian): |
میکروبها بعنوان افزودنی های طبیعی غذا |
ایجاد کننده: | Ashok Kumar Nadda, Gunjan Goel |
زبان (Language): | انگلیسی English |
سال انتشار: | 2022 |
شابک ISBN: | 9789811957109 |
نوع سند (Doc. type): | کتاب |
فرمت (File extention): | |
حجم فایل (File size): | 3.57 مگابایت |
تعداد صفحات (Book length in pages): | 234 |
پس از پرداخت، دانلود فایل آغاز می شود
درباره درگاه پرداخت نکست پی بیشتر بدانید
تمامی درگاه های پرداخت ژنـ پروتکل توسط شرکت دانش بنیان نکست پی پشتیبانی می شود. نکست پی دارای مجوز رسمی پرداختیاری به شماره 1971/ص/98 ، از شرکت شاپرک و بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و دارای نماد اعتماد در حوزه (متمرکزکنندگان پرداخت) از مرکز توسعه تجارت الکترونیکی وزارت صنعت معدن و تجارت است.