-
قابل دانلود از سه شنبه, ۱۰ مرداد ۱۴۰۲
فهرست مطالب: Foreword............. . . . . . . . vPreface.............vii Preface to the Series...........ix Contributors............. . . . . xiii PART I PSYCHOPHYSICAL AND QUESTIONNAIRE APPROACHES 1 Different Methods to Assess the Trigeminal System.... . . . . . 3 2 Preparation of Beverage Samples Spiked with Aroma Standards... . . . . 13 3 Studying Chemosensory Perception and Its Hedonic Component in an Anthropological Context: From Genetics to Psychophysical Measures........ . . . . . . 23 4 Measuring Food Emotions in a Living Lab....... . . 39 5 Lexicon Questionnaire (EsSense ProfileR)....... . . . 49 6 Using Check-All-That-Apply (CATA) Questions in Emotion Questionnaires.......... . . . . . . . 59 7 Participant-Defined Questionnaire (EmoSemio).... . . . . . . . . 73 8 Emotion-Picture Questionnaires (Emoji)...... . . . . 83 9 Measuring Food Emotions Using Semi-Guided Interviews... . . . . . . . . 103 PART II BEHAVIORAL AND PSYCHOPHYSIOLOGICAL APPROACHES 10 Measuring Olfaction in Children and Young People with Profound Intellectual and Multiple Disabilities...... . . . . . . . . 115 11 Measuring Hedonic Behaviors to Food Odors in Children...131 12 Modulation of Visual Perception by Odors....... . . 145 13 Characterizing Emotional Response to Olfactory, Auditory, and Visual Stimulations in a Virtual Reality Environment...... 159 14 Characterization of Facial Emotions to Food Odors in Children with Autism............ 175 15 Facial Electromyography in Food Research in a Behavioral and MR Setting........... . . . . . . 185 16 Measuring the Postauricular Reflex as an Indicator of Appetitive Processing.........203 17 Peripheral Nervous System Responses to Food Stimuli: Electrode Placement and Measures...........223 18 Peripheral Nervous System Responses to Food Stimuli: Analysis Using Data Science Approaches.......... . . . . 233 19 Electroencephalography and Gustatory Event-Related Potentials Measures to Oral Stimuli.......... . . . . . . . 247 20 Assessment of Food Odor-Evoked Emotions Using Functional Magnetic Resonance Imaging.......... . . . 263 Index.............. 275 |
|
فهرست به فارسی (ترجمه ماشینی): پیشگفتار............. . . . . . . v |
|
مشخصات فایل |
|
عنوان (Title): | Basic Protocols on Emotions, Senses, and Foods |
نام فایل (File name): | 1160-www.GeneProtocols.ir-Basic Protocols on Emotions, Senses, and Foods-Humana Press (2023).pdf |
عنوان فارسی (Title in Persian): |
پروتکل های اساسی در مورد احساسات، حواس و غذاها |
ایجاد کننده: | Moustafa Bensafi |
زبان (Language): | انگلیسی English |
سال انتشار: | 2023 |
شابک ISBN: | 9781071629338 |
نوع سند (Doc. type): | کتاب |
فرمت (File extention): | |
حجم فایل (File size): | 10.2 مگابایت |
تعداد صفحات (Book length in pages): | 284 |
پس از پرداخت، دانلود فایل آغاز می شود
درباره درگاه پرداخت نکست پی بیشتر بدانید
تمامی درگاه های پرداخت ژنـ پروتکل توسط شرکت دانش بنیان نکست پی پشتیبانی می شود. نکست پی دارای مجوز رسمی پرداختیاری به شماره 1971/ص/98 ، از شرکت شاپرک و بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و دارای نماد اعتماد در حوزه (متمرکزکنندگان پرداخت) از مرکز توسعه تجارت الکترونیکی وزارت صنعت معدن و تجارت است.