دانلود کتاب، اطلس، پروتکل، هندبوک، مقاله فارسی/ پزشکی، بیولوژی، کشاورزی و...

  • geneprotocols@gmail.com

دانلود کتابهای پزشکی، ژنتیک، بیولوژی | قدرت گرفته از بیان

کنترل کیفیت در فرآوری میوه و سبزیجات- روشها و راهبردها Quality Control in Fruit and Vegetable Processing_ Methods and Strategies

کنترل کیفیت در فرآوری میوه و سبزیجات- روشها و راهبردها Quality Control in Fruit and Vegetable Processing_ Methods and Strategies

همه دسته بندی های سایت

فهرست مطالب:

Contributors................... xix
Abbreviations & Symbols.............xxiii
Preface ................ xxvii
PART I: NONTHERMAL METHODS FOR QUALITY AND SAFETY OF FRUITS AND VEGETABLES........1
1. Quality and Safety of Fresh Produce During Storage: Hurdle Technology..........3
2. Microwave Technology: Preservation of Fruits and Vegetables.......35
3. Role of Gamma Irradiation in the Preservation of Fruits and Vegetables............57
4. Scope of Novel Pulsed Light Technology: Safety and Shelf-Life of Minimally Processed Fruits and Vegetables.........77
5. Sanitizers for Decontamination of Fresh Produce: Alternative to Chlorine...............123
PART II: PRESERVATION STRATEGIES FOR FRESH PRODUCE ........141
6. Preservation Strategies for Fruits and Vegetables: Past, Present, and Future Scope ........143
7. Osmotic Dehydration Technology for Preservation of Fruits and Vegetables..........167
8. Scope of Ultrasound Technology for Preservation of Fruits and Vegetables..........185
9. Scope of Nanoemulsions for Quality and Safety of Fruits and Vegetables: Nanotechnology and Essential Oils.......209
10. Engineered Nanomaterials for Food Preservation and Packaging: Focus on Antimicrobial and Antibiofilm Activities ..........229
PART III: ASSESSMENT OF QUALITY OF FRUITS AND VEGETABLES............261
11. Nondestructive Methods for Quality Assessment of Fruits and Vegetables during Storage.......263
12. Mechanical, Optical, and Acoustic Methods: Noninvasive Quality Assessment of Fruits and Vegetables ...........283
PART IV: POTENTIAL USE OF FRUIT AND VEGETABLE WASTE.......303
13. Fruit and Vegetable Waste: A Viable Feedstock for Bioenergy ......305
14. Potential of Fruit and Vegetable Waste: Treatment of Wastewater .......325
Index.............355  

 فهرست به فارسی (ترجمه ماشینی):

مشارکت کنندگان ................... xix
اختصارات و نمادها.............xxiii
پیشگفتار ................ xxvii
بخش اول: روش های غیر حرارتی برای کیفیت و ایمنی میوه ها و سبزیجات.........1
1. کیفیت و ایمنی محصولات تازه در طول ذخیره سازی: فناوری مانع..........3
2. فناوری مایکروویو: حفظ میوه ها و سبزیجات.......35
3. نقش پرتودهی گاما در حفظ میوه ها و سبزیجات.............57
4. دامنه فناوری نور پالس جدید: ایمنی و ماندگاری میوه ها و سبزیجات حداقل فرآوری شده.........77
5. ضدعفونی کننده ها برای رفع آلودگی محصولات تازه: جایگزین کلر...............123
بخش دوم: استراتژی های نگهداری برای محصولات تازه ........141
6. استراتژی های نگهداری میوه ها و سبزیجات: گستره گذشته، حال و آینده ........143
7. فناوری آبگیری اسمزی برای حفظ میوه ها و سبزیجات..........167
8. دامنه فناوری اولتراسوند برای حفظ میوه ها و سبزیجات..........185
9. دامنه نانوامولسیون ها برای کیفیت و ایمنی میوه ها و سبزیجات: نانوتکنولوژی و اسانس ها.......209
10. نانومواد مهندسی شده برای نگهداری و بسته بندی مواد غذایی: تمرکز بر فعالیت های ضد میکروبی و آنتی بیوفیلم ..........229
بخش سوم: ارزیابی کیفیت میوه ها و سبزی ها.............261
11. روشهای غیرمخرب ارزیابی کیفی میوه ها و سبزی ها در حین نگهداری.......263
12. روش های مکانیکی، نوری و آکوستیک: ارزیابی کیفیت غیرتهاجمی میوه ها و سبزیجات ..........283
قسمت چهارم: استفاده بالقوه از ضایعات میوه و سبزیجات.......303
13. ضایعات میوه و سبزیجات: خوراکی مناسب برای انرژی زیستی ......305
14. پتانسیل ضایعات میوه و سبزیجات: تصفیه فاضلاب .......325
نمایه.............355

مشخصات فایل

عنوان (Title): Quality Control in Fruit and Vegetable Processing_ Methods and Strategies
نام فایل (File name): 1031-www.GeneProtocols.ir-Quality Control in Fruit and Vegetable Processing_ Methods and Strategies-CRC Press_Apple Academic Press (.pdf
عنوان فارسی (Title in Persian):
کنترل کیفیت در فرآوری میوه و سبزیجات- روشها و راهبردها
ایجاد کننده: Megh R. Goyal, Faizan Ahmad
زبان (Language): انگلیسی English
سال انتشار: 2023
شابک ISBN: 9781774911181, 9781774911198, 9781003304999
نوع سند (Doc. type): کتاب
فرمت (File extention): PDF
حجم فایل (File size): 11.5 مگابایت
تعداد صفحات (Book length in pages): 388

پس از پرداخت، دانلود فایل آغاز می شود

درباره درگاه پرداخت نکست پی بیشتر بدانید

 

تمامی درگاه های پرداخت ژنـ پروتکل توسط شرکت دانش بنیان نکست پی پشتیبانی می شود. نکست پی دارای مجوز رسمی پرداختیاری به شماره 1971/ص/98 ، از شرکت شاپرک و بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و دارای نماد اعتماد در حوزه (متمرکزکنندگان پرداخت) از مرکز توسعه تجارت الکترونیکی وزارت صنعت معدن و تجارت است.

لطفاً با ارسال نظرات و پیشنهادات خود، ما را یاری کنید
    تمامی نظرات و پیشنهادات شما توسط مدیران و مسئول سایت بررسی و رسیدگی می شوند. بسیاری از اصلاحات انجام شده در سایت طبق نظرات و پیشنهادات شما مخاطبان عزیز صورت گرفته است.
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">