-
قابل دانلود از يكشنبه, ۴ تیر ۱۴۰۲
فهرست مطالب: Contributors................... xixAbbreviations & Symbols.............xxiii Preface ................ xxvii PART I: NONTHERMAL METHODS FOR QUALITY AND SAFETY OF FRUITS AND VEGETABLES........1 1. Quality and Safety of Fresh Produce During Storage: Hurdle Technology..........3 2. Microwave Technology: Preservation of Fruits and Vegetables.......35 3. Role of Gamma Irradiation in the Preservation of Fruits and Vegetables............57 4. Scope of Novel Pulsed Light Technology: Safety and Shelf-Life of Minimally Processed Fruits and Vegetables.........77 5. Sanitizers for Decontamination of Fresh Produce: Alternative to Chlorine...............123 PART II: PRESERVATION STRATEGIES FOR FRESH PRODUCE ........141 6. Preservation Strategies for Fruits and Vegetables: Past, Present, and Future Scope ........143 7. Osmotic Dehydration Technology for Preservation of Fruits and Vegetables..........167 8. Scope of Ultrasound Technology for Preservation of Fruits and Vegetables..........185 9. Scope of Nanoemulsions for Quality and Safety of Fruits and Vegetables: Nanotechnology and Essential Oils.......209 10. Engineered Nanomaterials for Food Preservation and Packaging: Focus on Antimicrobial and Antibiofilm Activities ..........229 PART III: ASSESSMENT OF QUALITY OF FRUITS AND VEGETABLES............261 11. Nondestructive Methods for Quality Assessment of Fruits and Vegetables during Storage.......263 12. Mechanical, Optical, and Acoustic Methods: Noninvasive Quality Assessment of Fruits and Vegetables ...........283 PART IV: POTENTIAL USE OF FRUIT AND VEGETABLE WASTE.......303 13. Fruit and Vegetable Waste: A Viable Feedstock for Bioenergy ......305 14. Potential of Fruit and Vegetable Waste: Treatment of Wastewater .......325 Index.............355 فهرست به فارسی (ترجمه ماشینی): مشارکت کنندگان ................... xix مشخصات فایل |
|
عنوان (Title): | Quality Control in Fruit and Vegetable Processing_ Methods and Strategies |
نام فایل (File name): | 1031-www.GeneProtocols.ir-Quality Control in Fruit and Vegetable Processing_ Methods and Strategies-CRC Press_Apple Academic Press (.pdf |
عنوان فارسی (Title in Persian): |
کنترل کیفیت در فرآوری میوه و سبزیجات- روشها و راهبردها
|
ایجاد کننده: | Megh R. Goyal, Faizan Ahmad |
زبان (Language): | انگلیسی English |
سال انتشار: | 2023 |
شابک ISBN: | 9781774911181, 9781774911198, 9781003304999 |
نوع سند (Doc. type): | کتاب |
فرمت (File extention): | |
حجم فایل (File size): | 11.5 مگابایت |
تعداد صفحات (Book length in pages): | 388 |
پس از پرداخت، دانلود فایل آغاز می شود
درباره درگاه پرداخت نکست پی بیشتر بدانید
تمامی درگاه های پرداخت ژنـ پروتکل توسط شرکت دانش بنیان نکست پی پشتیبانی می شود. نکست پی دارای مجوز رسمی پرداختیاری به شماره 1971/ص/98 ، از شرکت شاپرک و بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و دارای نماد اعتماد در حوزه (متمرکزکنندگان پرداخت) از مرکز توسعه تجارت الکترونیکی وزارت صنعت معدن و تجارت است.